Новият-стар възлюбен на Николета Лозанова и син на новия-стар президент

...
Новият-стар възлюбен на Николета Лозанова и син на новия-стар президент
Коментари Харесай

Гаджето на НиЛо клонинг на фризьора ѝ

Новият-стар любим на Николета Лозанова и наследник на новия-стар президент на БФС Боби Михайлов - Ники Михайлов, май е протегнал ръка към хиалурона, с цел да напомпа сочни джуки.

След еуфорията към любовните самопризнания на Ники и Николета със буйни фотоси в обществените мрежи на Свети Валентин по-наблюдателни почитатели на най-хитовата звездна двойка видяха, че вратарят наподобява някак по-различно.

"Това Венелин Кондаков ли е? Объркана съм към този момент, Николета с кого се снима и на кого се изяснява в обич. Михайлов е замязял на фризьорчето ѝ ", написа хапливо потребителка в интернет под фотографията на НиЛо и Ники.

От остарели снимки на футболиста е очевидно, че Михайлов не всеки път е бил с устни в жанр Анджелина Джоли.

Из футболните среди подигравателните мнения също не закъсняха.

"Понеже с ръце не може, към този момент несмущаемо може да хваща топката с огромната си уста ", разяснява шеговито футболен ентусиаст.

В светските среди корекциите и измежду мъжете набират от ден на ден известност. Освен хиалурон в устата мощният пол все по-често прибягва и до ботокс, който се инжектира в челото, с цел да се заличат мимическите бръчки.

Разкрепостеното си държание по отношение на разкрасителните процедури Ники най-вероятно е наследил от татко си, написа седмичник. Преди години шефът на родния футбол си присади коса, с което си завоюва прякора Голямата перука.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР