Новият стар столичен кмет Йорданка Фандъкова обеща, че ще има

...
Новият стар столичен кмет Йорданка Фандъкова обеща, че ще има
Коментари Харесай

Мая Манолова: Строят 25-етажна сграда без разрешително в Студентски град

Новият остарял столичен кмет Йорданка Фандъкова даде обещание, че ще има проверка на строителните разрешителни и ще се спре безумното презастрояване в София, само че това не се случва. В Студентски град, до УНСС и спортната зала на УНСС, близка до властта компания е почнала да строи 25-етажна постройка без позволение за градеж.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова в свое видео във " Facebook ". Тя и екипът ѝ отидоха при изкопа за 25-етажна постройка до УНСС, където част от терена е предназначен за спортна активност.

Безобразията в столицата не престават необезпокоявано и близки до властта компании построяват многоетажни здания с нарушавания и малки врати в закона. Собственикът на терена и представител на фирмата-строител твърди, че има позволение за градеж, само че разрешителното, което сподели, е единствено за пренасяне на електрически уреди – кабели. Всяко строителство на постройка, без позволение за градеж, е нелегално. Дали ще е тази компания или друга, близка до „ орлетата “, е без значение. Такава постройка не би трябвало да се намира в зоната за спорт, добави Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР