Новият стар президент на Реал Мадрид - Флорентино Перес, категорично

...
Новият стар президент на Реал Мадрид - Флорентино Перес, категорично
Коментари Харесай

Флорентино Перес: Подписът на Роналдо струва 1 млрд. евро. Все още няма оферта за него

Новият остарял президент на " Реал " Мадрид - Флорентино Перес, изрично съобщи, че интерес към звездата на клуба - Кристиано Роналдо, към момента няма.

Той отхвърли изказванията, че искащите да привлекат капитана на европейските първенци, би трябвало да платят единствено 400 млн. евро и за следващ път обясни, че клаузата за освобождение на Роналдо е 1 милиарда евро.

" Роналдо е доста по-голям и доста по-голям от всеки един тук. Не съм приказвал с него от финала в Шампионската лига, само че чух за слуховете в медиите. В неговия контракт обаче е записана уговорка на стойност 1 милиарда евро. Докато някой клуб не я заплати, той няма да напусне. Роналдо е добър човек, само че е заставен да наподобява като нарушител. Ще приказвам с него след края на шампионата за Купата на конфедерациите ", съобщи Перес пред локално радио.

Слуховете за разлъка сред португалеца и " Реал " се появиха откакто той беше упрекнат за укриване на налози от испанската прокуратура. Сред искащите да привлекат футболиста са някогашният му клуб " Манчестър Юнайтед ", " Пари Сен Жермен " и " Челси ".

Междувременно Флорентино Перес беше избран отново за президент на " кралския клуб ". 70-годишният бизнесмен нямаше конкуренция за вота. Той ще остане на поста до 2021 година За първи път Перес застана отпред на " Реал " през 2000 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР