Новият стар кмет на София се казва Йорданка Фандъкова. Тя

...
Новият стар кмет на София се казва Йорданка Фандъкова. Тя
Коментари Харесай

Първи прогнозни данни: Фандъкова категорично побеждава Манолова

Новият остарял кмет на София се споделя Йорданка Фандъкова. Тя побеждава изрично Мая Манолова на балотажа, демонстрират първите планирани данни от екзитпола на „ Алфа Рисърч”.

Издигнатата от ГЕРБ Фандъкова получава 53,5%, а самостоятелната Манолова – 40,6%.
Снимка: bTV
В Пловдив Здравко Димитров (ГЕРБ) побеждава националиста Славчо Атанасов с 55,4% против 39,1%. Още по-категорична е успеха на различен представител на ръководещите – Иван Портних във Варна. Той има над 60 на 100 от гласовете против малко над 36 на 100 за Костадин Костадинов от „ Възраждане”.
Снимка: bTV
ГЕРБ понасят загуба в няколко огромни общини. Социалистът Пенчо Милков победи Диана Иванова в Русе с огромна преднина – 59,7% против 36,8%. Атанас Камбитов към този момент няма да е кмет на Благоевград, откакто получи 42,66% от вота, а самостоятелният Румен Томов беше подсилен от над половината гласоподаватели в югозападната община. Данните там са от " Маркет линкс ".
Снимка: bTV
Битката за Плевен завърши с победа за сегашния кмет Георг Спартански, който взе 53,1% от гласовете. В Пазарджик различен неподкрепен от огромна партия сегашен кмет – Тодор Попов, побеждава с 56,31% против 36,88% за представителя на Българска социалистическа партия (по данни на " Маркет линкс " ).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР