Новият Sony Xperia 1 вече може да бъде закупен онлайн

...
Новият Sony Xperia 1 вече може да бъде закупен онлайн
Коментари Харесай

Летни кино преживявания с новия Sony Xperia 1

Новият Sony Xperia 1 към този момент може да бъде закупен онлайн на уеб страницата www.vivacom.bg, а от на следващия ден ще бъде разполагаем и в магазините в черен цвят на цена от 48.98 лева на месец в композиция с проект Smart U.

Sony Xperia 1 е първият смарт телефон в света, който разполага с 6,5-инчов CinemaWide 4К OLED екран, с кинематична съразмерност 21:9, осигуряващ акуратност на цветове и размери на картината като на кино.

Камерата на Sony Xperia 1 е с 3 обектива с ярка бленда и огромно разстояние сред пикселите за хващане на красиви изображения при разнообразни подиуми – 26 мм мултифункционален главен обектив, 16 мм суперширокоъгълен обектив и 52 мм портретен телеобектив.

Смартфонът употребява технология от апаратите Alpha нa Sony за култивиране на изображения, а точно - угнетяване на шума в RAW формат на фотосите, акуратен фокус за зашеметяващи портрети и високоскоростно снимане. Камерата разполага и с първия в света автоматизиран фокус (AF) върху очи за смарт телефон.


Sony Xperia 1 употребява усъвършенствана система за стабилизация на изображението при видео снимане SteadyShot, която прави плавни видеоклипове без вибриране. Моделът разполага и с технологията CineAlta – опция за видео снимане и монтаж във формат 21:9 и 4К HDR качество.

Устройството има непряк датчик с изкуствен интелект Slide Sense, който сортира приложенията въз основа на скорошната им приложимост, а CinemaWide дисплеят разрешава по едно и също време осъществяване на няколко задания, като обезпечава по-голямо зрително поле при два отворени прозореца.

Sony Xperia 1 употребява кинематографски многоизмерен тон от Dolby Atmos, планиран за киносалони и по този начин основава завладяващо аудио преживяване.

Смартфонът има грациозен и ергономичен дизайн, който пасва съвършено на ръката, а в предната и задната му част се употребява Сorning Gorilla Glass 6 за по-голяма устойчивост. Sony Xperia 1 е резистентен на вода и прахуляк, с помощта на документа IP68.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР