Новият собственик на Нова телевизия Кирил Домусчиев приветства разследващия журналист

...
Новият собственик на Нова телевизия Кирил Домусчиев приветства разследващия журналист
Коментари Харесай

Домусчиев: Силната разследваща журналистика винаги ще бъде в NOVA

Новият притежател на Нова телевизия Кирил Домусчиев приветства проверяващия публицист Васил Иванов, за който през днешния ден стана ясно, че се завръща в с нов план от септември.
" Васко, добре пристигнал още веднъж в Нова! Пожелавам ти още доста мощни следствия и награди! Силната проверяваща публицистика постоянно ще бъде в стратегиите на Българската телевизия-Нова. Това е нашият дълг към обществото! Хора като Васко са необичайност и заслужават нашето почитание! ", написа Домусчиев в профила си във Фейсбук.
Междувременно Васил Иванов отбелязва във Фейсбук, че се завръща в " Нова ", с цел да помогне малкия екран да " има по-силна, безпристрастна и самостоятелна проверяваща публицистика. Такава, каквато доказахме, че можем да вършим ".
Завръщането на Васил Иванов в Нова разсъни мемоари за напускането му. То стана известно в средата на април, 2017 година. Тогава Иванов разгласи, че напуща поради цензура от страна на тогавашния шеф на " Новини и настоящи излъчвания " в Нова - Дарина Сарелска. Последва и открита конференция на Иванов един до друг със Слави Трифонов, в което той изнесе пикантни детайлности от кухнята на Нова и разгласи, че Сарелска го спряла да разобличи тогавашния кмет на Неделино Стоян Беширов за корист с публични средства поради въздействието на девера ѝ, депутатът от ГЕРБ по това време Недялко Славов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР