Новият собственик на Берое Ернан Банато сподели всичко най-важно, което

...
Новият собственик на Берое Ернан Банато сподели всичко най-важно, което
Коментари Харесай

Ернан Банато: Искаме Берое да се конкурира с големите отбори, нуждаем се от феновете ни

Новият притежател на Берое Ернан Банато показа всичко най-важно, което би трябвало да знаят почитателите на заралии, откакто латиноамериканецът закупи контролния пакет акции на клуба. Ето какво сподели той пред сътрудниците от dsport:

" Ние гледахме за разнообразни благоприятни условия из България. Когато видяхме тази с Берое - с историята, почитателите, града ни заинтригува този план. Бяхме доста добре посрещнати от хората в града.
 Официално: Густаво Араголаса поема Берое!
Официално: Густаво Араголаса поема Берое!

Наставникът ще изведе тима за първа подготовка на 19 юни

Ние говорихме няколко пъти с хората, които управляваха клуба. Те ни помогнаха. Нямахме доста време да се подготвим за идващия сезон. Това малко усложни нещата. Всеки клуб има потребност от доста експерти, които да работят в него. Планираме доста промени тъй като се нуждаем от промени, за д забележим смяна. В този миг се срещаме с доста локални хора и търсим експерти във всяка секция на клуба, който да оказват помощ за положителната работа в клуба.

Планираме да задържим някои от хората, които работят в клуба. Имаме потребност и от нови хора, само че планираме и да задържим някои. Това е треньор, който ние познаваме. Знаем по какъв начин работи. Взехме го, тъй като имаме вяра в младите тимове, младата генерация. Планираме да работим крепко с младите, с юношите, втория тим. Ще се опитаме да приспособяваме юношите в първия тим. Искаме да използваме неговия опит с младите играчи, с цел да можем да имаме повече такива в първия тим.

Ще се опитаме да подобрим тима. Защото клубът и градът имат потребност да имат добър тим. Ще се фокусираме върху младите и академията. Планираме да изберем локални експерти и да прибавим такива " извън ", които да оказват помощ с тази задача.

Работим интензивно. Имаме доста играчи във фокус, които да дойдат и да са подготвени за първата подготовка. По тази причина към този момент обявихме треньора и ще има играчи, които да попълнят тима в идната седмица. Имаме 12 играчи с контракти. Имаме и юноши с контракти, които ще влязат в първия тим, само че всичко зависи от това какъв брой играчи ще дойдат и какъв брой играчи ще са нужни, с цел да попълним тима. Ще стартираме подготовка с 18 или 20 играчи.

Нашите цели са Берое да се конкурира с огромните тимове. Мислим за европейските клубни шампионати. Градът, почитателите и клубът заслужават да са на върха. Затова желаеме да има експерти в клуба, които да работят за това.

Ще се срещнем с почитателите, благополучен съм да го направя. Нуждаем се от почитателите. Планираме да работим по този начин, че хората в Стара Загора да пълнят стадиона. За това ще работим доста ", приключи Банато.
 Силният човек в Берое ще се срещне с почитателите на отбора
Силният човек в Берое ще се срещне с почитателите на отбора

Във ВИП ложите на стадион " Берое "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР