Новият смартфон LG K50sвече е наличен в търговската мрежа на

...
Новият смартфон LG K50sвече е наличен в търговската мрежа на
Коментари Харесай

А1 започва да предлага смартфона LG K50s

Новият смарт телефон LG K50sвече е разполагаем в комерсиалната мрежа на А1. Смартфонът е част от акцията на А1 – Black Friday, която продължава до края на ноември, и се продава с 40% отстъпка от общоприетата цена. Моделът се нарежда в междинния ценови клас, като може да бъде закупен за, 50 лв. на месец или за 137,99 лв. в брой с проект A1 One Unlimited 2XL.Комплектът включва и автентично хендсфри TTEC RIO.

LG K50s идва с нов дизайн, като телефонът поддържа стандарта за издръжливост и устойчивост на американските военни - MIL-STD-810G. Корпусът е със заоблени 3D ъгли и тъничък профил, които вършат смарт телефона комфортен за работа.

LG K50s се предлага от А1 в цвят мароканско синьо със моден непрозрачен свършек.

Дисплеят на LG K50sе с величина от 6.5 инча, със съответствие на страните от 19:9.

Екранът е от вида FullViewс IPS LCD матрица и HD+ резолюция. В капковидно изрязания разрез в горната част на екрана се намира селфи камерата с 13 MP датчик (f/2.0), като тя може да снима видео във FHD резолюция с до 30 фрагмента в секунда.

Тройната камера, ситуирана на задния панел, включва главен широкоъгълен датчик с 13MP (f/1.8), който снима изображения с богати елементи, добър контрастност и светлина. Втората камера е суперширокоъгълна с 5 MP, а датчикът разрешава снимане на фрагменти със зрително поле до 115 градуса. Третата камера съставлява сензорза дълбочина от 2 MP(f/2.4), за прибавяне на „ боке”ефект към изображенията. Камерата разполага с AI функционалности, като е разполагаем и режим за портретни фотоси, поддръжка на HDR технология, снимане на панорамни изображения и други

LG K50s включва още осемядрен процесор Mediatek MT6762 Helio P22, построен по 12-нанометрова архитектура и3 GB оперативна памет. Процесорът обезпечава задоволително мощност за работа с доста приложения по едно и също време, усъвършенства процесите на заден декор и в същото време спомага за енергийната успеваемост на смарт телефона. Капацитетът на батерията е от 4 000 mAh, като съгласно производителя тя е с 20% по-ефективна от предходното потомство.

Паметта за предпазване е 32 GB, като тя може да се усили благодарение на microSDдо 2 TB. Възможностите на LG K50s са допълнени и от поддръжката на кинематографичната технология DTS: X Surround Sound. Тяразполага с персонализиран еквалайзер в улеснение на потребителите, който дава непрекъсната мощ на звука и укрепва басовете, сходно на звука в кинотеатър.

Вградената командна инфраструктура на LG обезпечава достъп до специфични функционалности на смарт телефона, които могат да бъдат ръководени с глас. Операционната система дава благоприятни условия за спомагателна персонализация и функционалности в интерес на потребителите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР