Новият смартфон Huawei P Smart 2019 бе официално сертифициран от

...
Новият смартфон Huawei P Smart 2019 бе официално сертифициран от
Коментари Харесай

Задава се нов Huawei P Smart

Новият смарт телефон Huawei P Smart 2019 бе публично сертифициран от FCC, като в базите данни на американския регулатор е маркиран като модел POT-LX3 . Благодарение на тази сертификация, станаха известни детайлности като оперативната памет, потенциала на батерията и размерите на мобилното устройство.

Публикуваните изображения демонстрират размерите на телефона и разположението на камерите. Вижда се, че предната камера ще е подложен в напълно малко отверстие на предния панел, което е последно време стана известно под термина „капкообразен прорез“. Габаритните размери на устройството са височина 155,2 милиметра, широчина 73.4 милиметра и размер на диагонала 161,2 милиметра. Тоест, екранът на смарт телефона е 6,2-инчов.



Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен в горната част и в средата на задния панел. Виждат се и двойна камера с отвесно разположение на датчиците и кръговиден отвор за фотосветкавицата.

Huawei P Smart модел 2019 година разполага с литиевойонна акумулаторна батерия с потенциал 3320 mAh. Има общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо, като се оферират два разнообразни модела – с 3 GB оперативна памет + 32 GB флаш-диск и втори, с 3/64 GB памети.

Според появилата се по-рано информация, Huawei P Smart ще се базира на SoC Kirin 710.

Очакванията са Huawei P Smart да излезе в Европа през месец януари 2019 година при планирана цена 199 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР