Новият служебен регионален министър Виолета Коритарова е сменила и директора

...
Новият служебен регионален министър Виолета Коритарова е сменила и директора
Коментари Харесай

След АПИ - смяна и в ДНСК. Кадър от времето на Гроздан Караджов се връща при служебната власт

Новият длъжностен районен министър Виолета Коритарова е сменила и шефа на Държавния народен строителен надзор.

На мястото на Деляна Панайотова се връща Лиляна Петрова, която заемаше същата служба по време на ръководството на Гроздан Караджов в Министерство на регионалното развитие.

Петрова е някогашен шеф на районните дирекции за народен строителен надзор в София и в Софийска област, преди този момент е работила в направление " Архитектура и градоустройство " на Столична община.

Деляна Панайотова беше назначена през август 2022 година от тогавашния длъжностен кабинет на Гълъб Донев, когато министър беше Иван Шишков.

Тя също е някогашен кадър на НАГ в Столична община и е била основен проектант на Хасково от 2015 до 2018 година Дъщеря е на някогашния общински консултант от ГЕРБ Антон Иванов, който по-късно става локален координатор на партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България " в Хасково.

Това е втората огромна смяна на управническо равнище в Министерство на регионалното развитие от началото на ръководството на служебния кабинет.

Преди дни беше отхвърлен ръководителя на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Ясен Йорданов след открити с вътрешен одит незаконосъобразни дейности.

За краткотрайно изпълняващ е назначен Йордан Вълчев, който е член на Управителния съвет на АПИ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР