Новият служебен министър на регионалното развитие и благоустройството пое поста

...
Новият служебен министър на регионалното развитие и благоустройството пое поста
Коментари Харесай

Иван Шишков : МРРБ ще търси решение на проблема с пътните фирми


Новият длъжностен министър на районното развиване и благоустройството пое поста на гала в Министерство на регионалното развитие от досегашния вицепремиер и районен министър Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова, съобщи Българска телеграфна агенция.

" За мен е изключителна чест и наслаждение да предам алегорично ключа на Министерство на регионалното развитие навръх Вас, тъй като имате оставена дълбока диря в него – познавате проблемите и дилемите, и съм сигурен, че ще поемете още незабавно най-сериозните от тях ", обърна се Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова към.

Новият длъжностен министър показа, че когато преди 7 месеца е предавал поста на Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова, не е вярвал, че ще се стигне до днешната гала, само че се надява с екипа му да намерят в напреднала процедура всички неща, за които към този момент е говорено, и да продължат в градивна посока в бъдеще. " Мога да Ви уверя, че всички положителни практики от последните 6-7 месеца ще продължат. Убеден съм, че има надграждане и ние ще се възползваме от него ", добави министър Шишков.

На въпрос по отношение на първия приоритет след встъпването му в служба, той отговори, че още е рано за такива изказвания, защото желае първо да се запознае със обстановката. " Според това, което се приказва в общественото пространство, явно има проблем с пътните компании, за който сигурно ще намерим решение. Трябва обаче да се срещнем в дълбочина, с цел да може то да е вярно и законосъобразно. Има и доста други настоящи задания. Очаква ни извънредно доста работа и ще продължим да осведомяваме навременно за всичко свършено ", заключи министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР