Новият силен човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън разкри пред

...
Новият силен човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън разкри пред
Коментари Харесай

Бюджетът на Пирин стига 2,5 милиона, ще оправят и стадиона

Новият мощен човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън разкри пред Sportal.bg част от проектите на управлението за развиване на “орлетата”. Бюджетът на отбора за тази година ще е впечатляващ за отбор от Втора лига, като задачата за този сезон ще бъде стабилизирането на клуба. Предвижда се 10 годишен проект за развиването на Пирин, като до пет години би трябвало да се види сензитивно усъвършенстване и върху стадион “Христо Ботев”.
 Септември - Пирин (Благоевград) @@@
“Бюджетът ще бъде над 2,5 милиона лв.. 1,5 милиона с буфер от 50%. Това са единствено средствата, които ние ще входираме. Надяваме се, че бъдещето ще е положително. Целта е този сезон тимът да се стабилизира. Ще закупим 75% от дяловете на Пирин. Планът ни е десетгодишен. Надяваме се да работим доста, с цел да може да се случат нещата. “Емиратс Уелт” е българска компания. “Емиратс фъндс ексчейндж” също. Ние сме част от фамилията на “Емиратс””, сподели Уорън.

“За нас като спонсори и притежатели е значимо да имаме упоритости. Мястото на Пирин е в елита. През идващия сезон ще нападаме влизането в efbet Лига. След това с доста работа ще се опитаме да успеем. Базата, с която разполагаме сега, е добра. Стадионът трява да се оправи. Желанието ни е той да прерасне в едно красиво оборудване. Мисля, че до пет години жителите ще могат да видят разликата”, добави дамата.

“Действа се с необятен обсег. Действа се професионално. Проблемът пред нас постоянно е бил, че не са ни достигали финансови средства, само че в този момент нещата се трансформират. Искаме да изградим един тим за подражателство във всяко едно естество. Разликата с предишния сезон е злокобна. Съществуването на Пирин бе застрашено. Сега са малко нещата, които би трябвало да се променят”, сподели админът Велислав Елезов.

“Напълно е разбираемо да има подозрения. Нещата са съществени, мога да уверя всички. Ще отговаряме на всички клюки с каузи, а не с думи. Мечта ни е да съберем локалните футболисти, които са били дадени по България и дори чужбина”, добави Елезов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР