Новият силен човек в Лудогорец, който ще контролира работата на

...
Новият силен човек в Лудогорец, който ще контролира работата на
Коментари Харесай

Караманджуков постави огромна цел пред Лудогорец в Европа

Новият мощен човек в Лудогорец, който ще управлява работата на спортно-техническия щаб на представителния тим, както и активността на ДЮШ - Георги Караманджуков, приказва пред Sportal.bg за задачите на клуба и по какъв начин ще бъдат реализирани те.

“Благодаря на притежателите на Лудогорец за доверието, което ми гласоподаваха. Няма да ми бъде по никакъв начин елементарно. Чака ни доста работа. Закъснели сме с някои процеси и би трябвало да наваксаме. Целта на Лудогорец е последователно да построи тим, който да се върне там, където му е мястото в Европа - в групите на Шампионската лига. Няма да е елементарно, само че имам вяра, че ще успеем. Сега моята отговорност е много по-голяма. Аз съм човек, който е привикнал и може да работи в екип. Задачата ми е да съгласувам обособените звена и спортно-техническия развой. Аз съм в Лудогорец още от “Б” група. Успехите на Лудогорец през годините се дължат на екипната работа. Затова ще държа на този модел. Важно е методиката на работа на юношите и дублиращия тим да съответствува с тази на представителния отбор. Лудогорец подвигна доста летвата.

Организацията на всички равнища е висока. Неслучайно наши футболисти играят във водещи шампионати в Европа. Трябва да се стремим да държим това високо равнище, а за какво не и да го подобрим. Мястото на състезателен шеф е вакантно. Тук е мястото да загатна, че Методи Томанов направи доста за клуба”, сподели Караманджуков пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР