Новият шеф на Ферари във Формула 1 Фредерик Васьор уточни

...
Новият шеф на Ферари във Формула 1 Фредерик Васьор уточни
Коментари Харесай

Васьор каза кога за първи път е говорил с Ферари

Новият началник на Ферари във Формула 1 Фредерик Васьор посочи по кое време тъкмо е влезнал в контакт с бъдещия си тим до момента в който към момента е бил отпред на Алфа Ромео. Предишният началник на Скудерията Матиа Биното подаде оставка в края на ноември и тя беше призната относително бързо, като от Маранело оповестиха, че в скоро време ще показват наследника му.

В началото на декември в границите на един ден почитателите на Формула 1 станаха очевидци на най-голямото разбъркване на шефове на тимове в историята на международния шампионат.

“Процесът беше кристално явен, макар че в пресата се появиха някои клюки преди и по време на Гран При на Абу Даби, последното съревнование за сезон 2022 - изясни Васьор. - Но преди този момент не сме обсъждали нищо и първите ни диалози бяха в седмицата след Абу Даби. Процесът се оказа доста, доста бърз и по-късно приказвах по телефона с Матиа. ”
 Васьор съпостави културата във Ферари с тази в Заубер и Рено Васьор съпостави културата във Ферари с тази в Заубер и Рено
Васьор към този момент удостовери, че се е видял с Биното персонално в Маранело в интервала преди да стартира публично работа, а швейцарецът към този момент беше с подадена оставка.
 Васьор: Ще почне сезонът и всички ще не помнят за Бин Сулайем Васьор: Ще почне сезонът и всички ще не помнят за Бин Сулайем
“Срещнах се с Матиа в процеса на предаването на работата, организирахме диалог на четири очи и би трябвало да благодаря на Матиа за това, тъй като правя оценка високо това, че той остана до последно и ме изчака, с цел да поговорим за Ферари ”, добави Васьор.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР