Новият шеф на Ферари Фредерик Васьор вече е направил първото

...
Новият шеф на Ферари Фредерик Васьор вече е направил първото
Коментари Харесай

Васьор с първо посещение в Маранело

Новият началник на Ферари Фредерик Васьор към този момент е направил първото си посещаване в базата на отбора в Маранело, потвърдиха от Скудерията. Васьор поема властта в Джестионе Спортива на 9 януари, откакто оставката на Матиа Биното беше призната в края на ноември.

В сряда е бил последният работен ден на Биното във Ферари, а Васьор е бил в Маранело понеделник и вторник. Французинът се е срещнал с шефовете на компанията, а гид в първата му обиколка в базата на отбора на Ферари е бил спортният шеф на отбора Лоран Мекис.

Васьор се е срещнал и с основният изпълнителен шеф на компанията Бенедето Виня, който след една година отпред на Ферари показва нараснал интерес към спортните стратегии на марката и най-много към Формула 1. Виня ще е директният началник на Васьор, а от компанията потвърдиха, че Виня също е взел участие в избора на французина като правоприемник на Биното и е обяснил, че се надява на ползотворна взаимна работа с новия началник на Черните кончета.
 Ферари удостовери датата, на която ще показа новата си кола Ферари удостовери датата, на която ще показа новата си кола
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР