Новият шеф на Държавен фонд Земеделие Васил Грудев ще вземе

...
Новият шеф на Държавен фонд Земеделие Васил Грудев ще вземе
Коментари Харесай

Шефът на фонд „Земеделие“ Васил Грудев обяви сензационно: Аз съм кърлеж и ще се самоотстраня от системата!

Новият началник на Държавен фонд " Земеделие " Васил Грудев ще вземе да се окаже прецизен пич, видя HotArena. Грудев се похвали, че през днешния ден е уволнил 4 служителя на фонда заради подозрения в безкористното осъществяване на служебните им отговорности. Най-високостоящия бил шеф на отдел.

" Познавам огромна част от дефектите в системата, което няма да е добре за неприятните герои в системата ", съобщи пред БНР Грудев. Той изясни, че за него разликата сред неприятни и положителни герои е дали " са част от системата със смислени дейности, или са кърлежи, които се прилепват къмопределени финансови потоци и се пробват да изсмукват тези потоци, не там, за където са предопределени ".

Грудев оглави фонда на 19 юли. Той съобщи подготвеност да в профил " кърлежите от системата ", откакто ги разпознава. Тук е момента да кажем на Грудев отлично, отлично, отлично, господине. HotArena в действителност има вяра, че той знае всички кърлежи в системата на фонда и ще стартира да ги уволнява. На първо място несъмнено себе си. Като кардинален човек Васил Грудев прелестно осъзнава, че по-голям кърлеж от него няма. И то не по внушения, а по документирани афери. Колегите от Афера са си създали труда да ги опишат в детайли. Можете да ги прочетете ТУК.

Очаква се до дни Грудев да се самоотстрани. Ако инцидентно се разсее HotArena ще му напомня всичките му недостатъци. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР