Новият шеф на CNN избра твърдо зареждащ, противоречив изпълнителен директор

...
Новият шеф на CNN избра твърдо зареждащ, противоречив изпълнителен директор
Коментари Харесай

Новият главен изпълнителен директор на CNN назначи противоречива, твърдо зареждаща се Вирджиния Моузли да ръководи нюзрума

Новият началник на CNN избра твърдо зареждащ, спорен изпълнителен шеф да управлява нюзрума на затруднената мрежа – с някои от ранга и файл, в който се твърди, че тя е „ тиранин “ без „ никакви умения за работа с хора “.

Марк Томпсън – роден във Англия медиен магнат, който пое кормилото като основен изпълнителен шеф на CNN през октомври – назначи в сряда Вирджиния Моузли за новата роля на изпълнителен редактор в ляво насоченото издание.

Служителите на CNN незабавно са били на ръба поради покачването на 61-годишния Моузли, съгласно източници. Докато един вътрешен човек я назова „ остроумен, отличен публицист “, други се оплакаха от жестокия метод на Моузли към ръководството.

„ Тиран е думата, която чувате да я описвате най-често “, сподели източник. „ Тя разплака кореспонденти и продуценти. Тя стреля преди да се прицели. ”

Източникът добави, че Моузли „ завихря нещата “, „ усилва “ дребните неточности, „ раздухва ги “, с цел да ви накара да се почувствате по този начин, ся...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР