Новият шеф на Българската федерация по волейбол Любо Ганев бе

...
Новият шеф на Българската федерация по волейбол Любо Ганев бе
Коментари Харесай

Любо Ганев: Сега ще имаме възможност да си подредим къщичката

Новият началник на Българската федерация по волейбол Любо Ганев бе посетител в " Шоуто на Николаос Цитиридис ". Там той показа, че актуалната обстановка с пандемията от ковид може да се окаже от изгода за българския волейбол. Според него този миг може да разреши " да си подредим къщичката ".

" Стоя си у дома, доста добре ми се отразява. 3-4 ресторанта се грижат за мен. Не съм заслабнал, в случай че някой се тормози. Моментът е сложен, само че аз съм състезател и в никакъв случай не съм бягал от сложното. Винаги човек би трябвало да поема отговорността. Сега ще имаме опция да си подредим нашата къщурка, с цел да може когато стартира спортът, да стартираме с всичка мощ. Промяната би трябвало да не е единствено в резултатите, а в целия метод на работа, в случай че желаеме да сме една от федерациите в челните места, както ни прилича " съобщи Любо Ганев.

После той приказва и за каръка, който преследва националния ни тим на огромни шампионати, където прекомерно постоянно се препъва на етапа на 1/2-финалите.

" Всяко огромно съревнование стимулира спортистите. Но когато загубиш толкоз полуфинали си казваш: " Хайде де, няма ли най-сетне да счупим каръка ". Защото във волейбола има и шанс. Знаете каква подготовка за олимпиадата имахме тази година, една точка ни делеше от класиране. Но в последна сметка топката е кръгла, от женски жанр е, не знаеш в никакъв случай къде ще отиде. Аз като биех сервис я милвах, целувах... ", сподели още босът на волейбола.
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР