Новият шампион на Русия Локомотив (Москва) има сериозен интерес към

...
Новият шампион на Русия Локомотив (Москва) има сериозен интерес към
Коментари Харесай

Шампионът на Русия приготви оферта за Никола Калинич

Новият първенец на Русия Локомотив (Москва) има сериозен интерес към нападателя на Милан Никола Калинич. Според " Калчомеркато ", " Железничарите " са подготвени да насочат оферта за него в идващите десетина дни. Клубът стяга сериозна селекция за идното присъединяване в Шампионската лига и се надява да се укрепи с 30-годиншия хърватин.

Калинич дойде в Милан от Фиорентина преди година против 5 милиона евро и уговорка за наложително откупуване за още 20 милиона. Той обаче не оправда огромните упования и се регистрира с едвам 5 гола и 6 асистенции в 40 мача във всички шампионати. Поради тази причина " росонерите " са склонни да се разделят с него, в случай че получат добра оферта.

Очаква се Милан да изиска да си избие вложените в Калинич 25 милиона евро, само че сходна сума надали ще е по силите на Локо (Москва), тъй че двата клуба ще би трябвало да намерят компромисен вид, в случай че желаят да се стигне до договорка.

Интерес към хърватина има и от страна на Шалке 04, само че за момента германците изчакват и не бързат да насочат оферта.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР