Новият шампион на Испания Барселона претърпя загуба с 0:2 при

...
Новият шампион на Испания Барселона претърпя загуба с 0:2 при
Коментари Харесай

Барса си позволи загуба във Виго

Новият първенец на Испания Барселона претърпя загуба с 0:2 при гостуването си на Селта в мач от 36-ия кръг на Ла Лига. В неразпознаваем състав каталунският отбор не съумя да се опълчи на борещия се за оцеляване отбор от Виго. Макси Гомес (67) и Яго Аспас (88 - дузпа) зарадваха публиката на "Балаидос ", оповестява sportal.bg. "Лос кулес " доиграват сезона в Примера дивисион, до момента в който момчетата на Фран Ескриба направиха огромна крачка към спасението.

Наставникът на гостите Ернесто Валверде предстоящо резервира силите на съвсем всички свои титулярни футболисти поради узаконената купата и идния реванш с Ливърпул в Шампионската лига. Сред титулярите се появиха Усман Дембеле и Артур, а останалите футболисти са с прекомерно малко минути през този сезон. Атаката поведе Кевин-Принс Боатенг, подкрепян от Дембеле и Малком. Фран Ескриба заложи в офанзива на стожерите си Яго Аспас и Максимилиано Гомес.

Преди срещата футболистите на Селта направиха шпалир на новите първенци. Във втората минута се отвори късмет пред Боатенг. Нападателят беше оставен на втора греда, само че не се ориентира добре и беше затворен от вратарят Рубен Блако. Преди да са минали и пет минути игрово време Дембеле напусна с травма и бързо бедрото му беше превързано. Френският национал получи удар от бранител и Ернесто Валверде побърза да го размени.

Полувремето вървеше протяжно и без заостреност в офанзивите. В 20-ата минута Карлес Аленя видя кулоар за удар, шутира от 20 метра, но ударът беше много неакуратен. 19-годишният Рики Пуч на няколко пъти загатна за страхотната си техника, разнообразявайки срещата във Виго. В 25-ата капитанът на домакините Уго Майо нахлу на скорост отдясно, но беше блокиран при центрирането.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР