Новият сезон в Трета лига стартира в 3 от четирите

...
Новият сезон в Трета лига стартира в 3 от четирите
Коментари Харесай

Трета лига започна с дерби на Югозапад и изненади в другите групи

Новият сезон в Трета лига започва в 3 от четирите групи, а с него пристигна и вторият епизод през тази акция на предаването " Часът на Трета лига ". Единствено на Североизток почитателите ще би трябвало да изчакат още малко, с цел да видят своите любимци в деяние.
18  Кюстендил - Вихрен (Сандански)
В група " Б " на Югозападната трета лига в съботния ден феновете на Sportal TV имаха опция да гледат дербито сред Кюстендил и Вихрен (Сандански). Двата тима приключиха 1:1 в мач с доста борба, а неостаряващият Йордан Минев сподели за какво през този сезон ще носи екипа на Вихрен. В група " А " пък Чавдар (Етрополе) поведе колоната още от първия кръг след победа с 3:1 над дубъла на Славия.

Доста забавно бе и на Югоизток. Спряганите за промоция Саяна (Хасково) и Черноморец (Бургас) имаха противоположни страсти в първия кръг. Хасковлии започнаха сезона със загуба в посещение на направилия ужасно усещане през предишния сезон отбор на Асеновец, до момента в който " Акулите " си потеглиха с три точки от Карлово.

Още по-изненадващи резултати видяха почитателите в първия кръг на Северозапад. Локомотив (Г.Оряховица) и Севлиево позволиха домашен провали с 1:2 надлежно от Академик (Свищов) и Павликени, което остави техните почитатели разочаровани. Едно познато име - Николай Цветков " Демона " стартира своята кариера, като играещ треньор отпред на Бдин с триумф над коравия отбор на Янтра (Полски Тръмбеш) и загатна за класата на отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР