Новият сезон в Русия започна с разочарование за феновете на

...
Новият сезон в Русия започна с разочарование за феновете на
Коментари Харесай

Нищо ново: Спартак се провали още на старта

Новият сезон в Русия стартира с отчаяние за почитателите на Спартак (Москва), които видяха по какъв начин любимците им пропиляха задатък от два гола против Сочи. Мачът на " Откритие Арена " приключи 2:2, макар че домакините поведоха с 2:0 още до 10-ата минута след попадения на Александър Соболев и Джордан Ларсон. Сочи понижи съвсем незабавно с тъкмо изпълнена дузпа от Дмитрий Полоз, а в края на мача гостите получиха втора дузпа, която Кристиан Нобоа осъществя.

Звездното попълнение Александър Кокорин не беше в групата на Спартак поради травма, само че съобщи пред медиите, че се надява да е подготвен още за идващия кръг. Като титуляр в предни позиции стартира завърналият се след наем в Криля Советов Максим Глушенков.

Спартаковци стартираха мощно и в 7-ата минута Соболев откри резултата с глава след центриране на Роман Зобнин. Нападателят се просълзи и смъкна фланелката си, а под нея сподели друга, с лика на майка си, която умря преди няколко дни. Съдията Василий Казарцев не се трогна и сподели жълт картон на голмайстора.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 1 кръг, неделя 9 август  Спартак Москва 2:290 минута  Сочи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР