Новият сезон в професионалния снукър започва в Латвия. От петък

...
Новият сезон в професионалния снукър започва в Латвия. От петък
Коментари Харесай

Новият снукър сезон започва от Латвия по Евроспорт

Новият сезон в професионалния снукър стартира в Латвия. От петък до неделя по Евроспорт 1 и Евроспорт 2 ще бъде излъчено четвъртото издание на Рига Мастърс, шампионат с награда от 50 000 паунда за първенеца.

ВИЖТЕ ЗАЩО ВСИЧКИ ЩЕ съдебна експертиза ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ОТ РЕКОРДНИЯ НАГРАДЕН ФОНД ЗА НОВИЯ СНУКЪР СЕЗОН

ВИЖТЕ ЖРЕБИЯ ЗА РИГА МАСТЪРС

През 2016 година, когато бе първото ранкинг издание на конкуренцията, Нийл Робъртсън сграбчи трофея с победа против Майкъл Холт. Австралиецът се завръща, с цел да брани трофея, като квалификационният му мач с Даниел Уорд бе изместен в Рига. Успех за Робо ще го прати против новобранеца Лукас Клекерс (Гер).

1 ГОДИНА ПО-КЪСНО' ЩЕ ПОКАЖЕ ЛИ НИЙЛ РОБЪРТСЪН, ЧЕ ОЩЕ Е ГОЛЯМ ШАМПИОН?

Дни преди началото на шампионата от присъединяване се отхвърли международния първенец Марк Селби. Това остави в конкуренцията единствено петима играчи от Топ 16 на международната класация: Робъртсън, Стюърт Бингъм, Бари Хоукинс (вижте изявлението на Sportal с Ястреба преди началото на новия сезон), Кайрън Уилсън и Марк Уилямс. В квалификациите отпаднаха Шон Мърфи, Марк Алън и Мартин Гулд, китайците Дин и Лян и Марко Фу (Хкг) не получиха визи, а Тръмп, Хигинс, Картър и Рони О'Съливан въобще не се записаха за присъединяване.

И в случай че публиката в Рига ще бъде лишена от присъединяване на множеството от водачите в ранглистата, с голям интерес се чака появяването на легендите Кен Дохърти и Джими Уайт. Двамата получиха „ уайлд кард “, преодоляха квалификациите и ще срещнат надлежно Гари Уилсън и Идън Шарав в първия кръг на телевизионната фаза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР