Новият сезон в мъжката А РХГ започва този уикенд. Той

...
Новият сезон в мъжката А РХГ започва този уикенд. Той
Коментари Харесай

Сезонът в А РХГ започва с два мача! Гледайте ги ТУК!

Новият сезон в мъжката " А " РХГ стартира този уикенд. Той обаче започва под сянката на COVID-19 и всички въведени ограничаващи ограничения за предпазването от това заболяване.

В тази връзка според заповедите на министъра на опазването на здравето и министъра на младежта и спорта, всички надпревари на закрито на този стадий се организират без аудитория. Предвид тези рестрикции и за да бъде дадена опция на феновете на хандбалната игра да гледат дуелите от " А " РХГ онлайн, всеки хазаин следва да сътвори организация за директното предаване на срещите в YouTube. Линкове към директното лъчение на мачовете ще бъдат поместени във Facebook страницата на БФ Хандбал.

Общо 10 тима ще вземат участие в шампионата през сезон 2020/2021. Големият отсъстващ ще бъде първенеца и притежател на Купата на България за последните няколко години Локомотив (Варна), който приключи присъединяване си в " А " РХГ поради финансови проблеми. Програмата беше направена с 11 тима, само че в последния миг от присъединяване се отдръпна и съставът на НСА. Новите членове в елита са Левски от град Левски, Шумен 61 и Локомотив (Мездра).

Днес (19 септември) програмата планува два мача от първия кръг. От 15,00 часа коравият отбор на Осъм (Ловеч) приема един от новаците - Левски, а от 17,30 часа Чардафон (Габрово) ще бъде хазаин на различен от новите членове на групата - Шумен 61.

Утре (20 септември) са другите две срещи от кръга. От 15,00 часа вицешампионът Пирин 64 (Гоце Делчев) е хазаин на последния дилетант - Локомотив (Мездра), а от 16,00 Локомотив (Горна Оряховица) ще играе вкъщи против АСТИ-91 (Хасково).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР