Новият сезон предстои да бъде открит на 13 декември с

...
Новият сезон предстои да бъде открит на 13 декември с
Коментари Харесай

SiteGround е основен спонсор на българския FreeRide отбор и в сезон 2022-2023

Новият сезон следва да бъде открит на 13 декември с кино прожекция на “FREE RIDER ”, с режисьор французинът Джером Танон. Лентата наблюдава една приключенска експедиция на скиора Сам Антаматен и сноубордиста Виктор де Ла Рю в Аляска.



Валери Пелтеков

Четиринадесет ще са спортистите, които ще показват страната ни на единадесет старта в пет местоположения по света тази зима. За поредна година ще имаме представители във всички категории - ски (мъже и жени) и сноуборд (мъже и жени). Трима от състезателите при младежи и девойки минават към “големите ”, това са Тина Близнакова (ски), Теодора Илиева (сноуборд) и Мартин Рошков (ски). Също по този начин FreeRide тимът на България има нов представител при сноуборд мъже - Росен Стратков, който последните години демонстрира доста високо равнище на каране на българската сцена и с огромното си предпочитание за развиване ще се бори за триумфи и в чужбина.



Никола Абаджиев

С голямо неспокойствие се чака влиятелното съревнование с сан “3 звезди ”, което ще се организира на обичания за фрийрайдърите скат под връх Тодорка, Банско, 17-19 март, 2023 година, а на миналогодишното издание там тимът ни завоюва два подиума.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР