Новият сезон на Търси се по бТВ ще открие футболистът

...
Новият сезон на Търси се по бТВ ще открие футболистът
Коментари Харесай

Харесваме новата му жена: Родителите на Джизъса

Новият сезон на Търси се по бТВ ще открие футболистът Благой Георгиев. За пръв път отвън своята гласност феновете ще видят Благо в светлината на татко, наследник, брачен партньор и другар. Водещите Нели и Меги ще го срещнат с неговите родители – Жоро и Румяна, които ще опишат за отношението си към дамите в живота на сина им. Двамата ще признаят, че с Христина, от която Благо има две пораснали деца, са съумели да запазят прелестни връзки и до ден сегашен.

Те ще разкрият още, че връзките им със Златка са били много обтегнати и една година не са поддържали връзка, само че пък доста харесват сегашната му брачна половинка Поли.

За детството, за компликациите, за лъжите в медиите – майката и бащата на Благо описват за пръв път в ефир. Новата обич на Благо –Полина – ще признае, че двамата са се влюбили съвсем незабавно, заживели са дружно и са решили да се оженят. " Не желая да си припомням неприятните моменти във връзките си. Имам до себе си човек, който обичам, и съм благополучен ", ще показа пред Меги и Нели някогашният футболист.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР