Новият сезон на шоуто Като две капки вода май ще

...
Новият сезон на шоуто Като две капки вода май ще
Коментари Харесай

Зрители искат новите „Капки” да са с победителите от предишните сезони

Новият сезон на шоуто „ Като две капки вода ” май ще бъде нещо като повтаряне на най-хубавото от предходните издания, настояват осведомени. Според източници от кухнята на предаването, съществено се разисква концепцията през пролетта продуцентът Маги Халваджиян да събере на сцената всички спечелили от досегашните сезони и надпреварата да е сред тях, дочу HotArena. Проблемът е дали ще успее да ги навие още веднъж да сключат контракти с него.

Идеята да направи сезон „ ол старс ” (всички звезди) била подсказана от почитатели на шоуто, които писали на страницата на продуцента, че биха желали да видят още веднъж в деяние своите обичани имитатори. Моментът за реализирането на сходен план е допустимо най-подходящият. „ Като две капки вода ” до момента е имало тъкмо осем сезона, надлежно осем спечелили. Това е и обичайният броя на участниците в шоуто. А спечелилите до момента са Рафи Бохосян, Невена Бозукова-Неве, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова, Славин Славчев, Стефан Илчев и Фики Стораро. По информация на „ Уикенд ”, на Маги Халваджиян надали ще му е мъчно да води договаряния с тях. Благодарение на пандемията и подбудената от нея рецесия, сега съвсем всички са без работа и парите в спестовните им сметки фрапантно са почнали да се топят. Ето за какво мъчно биха отказали хонорарите от „ Капките ”.

Рафи и Фики нямат съвсем никакви задължения. Първият страда от непрекъсната липса на работа, откогато преди години напусна продуцентката си Саня Армутлиева. Вторият има проблеми с продуцента си Митко Пайнера, откогато се ожени, тъй като фенките му внезапно се отдръпнаха от него. Това е довело и до спад в хонорарите, а откогато затвориха кръчмите, кранчето напълно е пресъхнало, настояват осведомени. Михаела Маринова е абонирана за всички излъчвания на Маги Халваджиян, а още по-интересно е, че постоянно излиза от тях като победител или най-малко като финалист. С нея надали ще има проблеми да бъде уверена да се завърне в „ Капките ”. Тя е известна и като извънредно послушна и изпълнителна звезда, тъй че стига продуцентката й Саня Армутлиева да подреди, незабавно се разпише нов контракт с шоуто. Славин Славчев и Стефан Илчев ще бъдат още по-лесни за увещание, защото е обществено известно, че кариерата и на двамата върви само когато вземат участие в излъчвания на Халваджиян. Невена Бозукова-Неве мъчно би отказала, защото театралната й кариера, както на всички останали артисти, е стигнала сериозно ниска точка.

Проблемни биха могли да са само Ненчо Балабанов и изключително Калин Врачански. И двамата този сезон имат съществени задължения към сериалите, в които вземат участие. Балабанов снима трети сезон на комедията „ Ол инклузив ”. Той обаче от много време е в обкръжението на Маги Халваджиян и най-вероятно ще успее да реализира съглашение с него за „ Капките ”. Освен това фотосите на сериала най-вероятно ще приключат до края на февруари, когато би трябвало да започва шоуто, тъй че двата плана няма да се засекат.
Калин Врачански е надалеч по-сложен случай. От една страна той доста сортира плановете, в които взе участие, и постоянно отхвърля оферти.

От друга страна е много ангажиран макар пандемията и рецесията. След Нова година продължава присъединяване си в сериала „ Братя ”, като в това време има и доста задължения в театъра, от които не се отхвърля. Врачански от години търпи рецензии за актьорските си качества, само че в това време за него се знае, че работи с извънредно усърдие, пробвайки се да компенсира с труд неналичието на задоволително гений. Ето за какво той те се разделя с театралните си планове даже когато не му носят задоволително пари. Актьорът е уверен, че с помощта на тях се развива в специалността си. В същото време обаче и той като всеки различен собствен сътрудник сега страда от понижените възнаграждения, тъй че парите от „ Капките ” няма да са му непотребни. Но най-важната причина, която може да го накара да одобри уговорката, е да вдигне акции си в специалността.

След присъединяване в „ Братя ” секс признакът изгуби доста последователки , защото дали поради ролята, или заради физиологични фактори, на екрана наподобява прибързано стар. Критиките към актьорската му работа пък сега са изключително жестоки, защото звездата бледнее на фона на останалите си сътрудници в продукцията. Ако обаче напомни какъв брой добре се оправя като подражател в „ Капките ”, има късмет да почисти професионалния си имидж.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР