Новият сезон на Като две капки вода се чака с

...
Новият сезон на Като две капки вода се чака с
Коментари Харесай

Маги Халваджиян с голяма новина за Капките

Новият сезон на " Като две капки вода " се чака с огромен интерес от почитателите, които от години обожават непредвидените музикални превъплъщения на родните звезди. Този път обаче, продуцентът Маги Халваджиян прави забавен ход!

Жури в новия сезон на паметното шоу за фалшификати ще бъде Веселин Маринов, чието показване в последния сезон на шоуто очевидно се е харесал доста освен на феновете, само че и на Халваджиян.



Това излиза наяве от скорошно изявление на Веско Маринов пред " Филтър ", в което той разкрива огромната вест и признава даже, че към този момент е подписал контракта си за идната пролет.

" Вече подписах новия си контракт за идната пролет. Така че ще бъда част от журито. В свадите ни с Рачков нямаше никакъв сюжет. Още в първото предаване избухнах, защото не одобрих някои от рецензиите на Митко към избрани актьори. След това имахме сериозен диалог с него. Нашият спор обаче донесе голям рейтинг на " Като две капки вода " и получих право от сценариста, режисьора и продуцента, в случай че имам някакви запаси, да ги споделям и да не ги замлъквам ", споделя артистът пред изданието. И прибавя още:

" Сега с Рачков сме в доста положителни връзки. Както постоянно е било - другари сме от 15 години. Получих покана от него да вземам участие в спектакъла му в зала 1 на НДК и аз одобрих. А дали сме в действителност баджанаци или не - дано си остане мистерия за идващия сезон ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР