Новият сезон на Игри на волята вече радва зрителите с

...
Новият сезон на Игри на волята вече радва зрителите с
Коментари Харесай

Очевидец разкри голяма шашма в Игри на волята

Новият сезон на " Игри на волята " към този момент радва феновете с забавни участници, изменени правила и още по-заплетени фамилни драми. Отборът на дамите към този момент втора седмица бедства на " Дивата река " без храна, без персонални такъми, без вода и така нататък Оставени са на произвола на ориста, само че дали в действителност е по този начин?! 

В формалната група на предаването във Facebook се появи коментар на свидетел, който призна какво е видял да се случва на реката и заблудени ли са феновете от това, което се излъчва на екран. 

" На реката има каравани с вода и тоалетна. В една от караваните има баня. На тези, които са на реката им се дава един път на ден храна ", гласи известието. Но изяснява по какъв начин участниците въпреки всичко съумяват да имат някакви сили в борбите. Само на джанките, които настояват, че ядат на реката, няма по какъв начин да вземат участие интензивно в толкоз силови игри. 



Появиха се и други караваните са на част от екипа и точно те се възползват от удобствата й.

Така че е прекомерно допустимо тази доктрина за баня и тоалетна да не е напълно същинска, само че пък за храната всички са уверени, че участниците получават някаква минимална дажба, която ги държи на крайници и подтиква да продължат да се борят напред в надпреварата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР