Новият сезон на Игри на волята превзе ефира и изглежда,

...
Новият сезон на Игри на волята превзе ефира и изглежда,
Коментари Харесай

Евгения Джаферович разби мъжете в Игри на волята - тя ли ще бъде новият шампион?

Новият сезон на " Игри на волята " завладя ефира и наподобява, че тази година дамите може би ще се окажат по-силни от мъжете. Първото доказателство за това беше капитанската борба, която гледахме нощес. В нея тримата водачи на племената Евгения, Куков и Цветан трябваше да премерят сили и Джаферович победи безусловно безкромпромисно! 
                             

В борбата за баланс, тримата капитани имаха за задача да наредят пъзел, след което да минат по тънка гръда, с въже в ръце, с което да задържат плоскостта, върху която да подредят частите от пъзела под формата на пирамида. Евгения показва освен бърза мисъл, само че и сразяващо успокоение и баланс. Все отново, този вид борба е напълно " игра на нерви ", а Джаферович потвърди, че я владее на 100 %. 
                             

Жени, като капитан на Безстрашните, сподели и че може да устои на изкушението, като отхвърли да получи имунитет и избра да вземе преимущество за идната борба на племето. В днешната номинационна борба на арената, тимът ѝ ще има сериозна преднина, само че останалите от племето към момента не знаят за това и ще научат за успеха ѝ напряко на терен, защото Джаферович реши да ги " подведе ", като им заяви, че е изгубила.

 
                             

Междувременно загубата на Куков внесе още по-голяма доза напрежение измежду Непобедимите, които се оказаха в жестоките условия на реката, откакто изгубиха борбата за територия. Ако той беше спечелил, племето щяха да се снабдят с вечеря от 8 огромни пици. Вместо това обаче, те ще гладуват до идната опция да се преборят за по-добра локация. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР