Новият сезон на и с нов водещ. Подобно на миналата

...
Новият сезон на и с нов водещ. Подобно на миналата
Коментари Харесай

Ето кой смени Зуека в Маскираният певец

Новият сезон на и с нов водещ. Подобно на предходната година, когато Димитър Рачков беше сменен с Герасим Георгиев-Геро, по този начин и третия тур на шоуто ще е с възобновено лице. Този път обаче промяната е на мястото на Васил Василев-Зуека.

От 11 септември феновете на Нова телевизия ще видят до Геро, неговият сътрудник Краси Рядков. До известна степен, появяването на комика не е изненада, тъй като го видяхме в друга от продукциите на Магърдич Халваджиян - "Вечерното шоу на Рачков ", още в първото предаване, където имаше трайно наличие. Това подсказа, че може би ще имат бъдещи общи планове и ето новината не закъсня.



"Всеки участник е с обособена гардеробна, никой не ги вижда, никой не ги пипа. Само двама-трима знаят кои се крият под маските ", твърди за крупните ограничения към "Маскираният артист " коронният водещ Геро. "Пишат на лист - "Искам кафе " или "Ходи ми се до тоалетната ", описа още водещия. Той обаче не обели дума за някогашната си екранна половинка Зуека и неговото бъдеще в малкия екран. Някои подозират, че може да го забележим при Рачков като ко-водещ, а за какво не и под някоя от маските в третия сезон на шоуто.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР