Новият сезон на Hacienda Beach в Лозенец, който наложи нов

...
Новият сезон на Hacienda Beach в Лозенец, който наложи нов
Коментари Харесай

Hacienda Beach даде старт на лятото

Новият сезон на Hacienda Beach в Лозенец, който наложи нов жанр в нощния живот край морето, бе открит с празненство уикенд, който започва в компанията на Mr.K, DimoBG, Dj Vasquez, Vera Russo и DJ MC Kamen.

 Снимка на Hacienda Beach.

Истинска музикална фиеста чака гостите на клуба и през тази година. В заведението ще гостуват едни от най-актуалните диджеи, които ще забавляват посетителите със своите сетове. Зад пулта ще застанат Dimo BG, DJ Mr.K, Dj Vasquez, DJ Tony AMF, DJ Jassen Petrov, DJ Doncho, DJ Phobia, DJ Mati и още посетител диджеи. Собственикът на Hacienda Димитър Тодоранов също влезе в ролята на резидент и пускаше свои обичани части по време на откриващия уикенд. Участия в Лозенец тази година ще имат и доста от българските поп и хип-хоп звезди, измежду които Графа, Любо Киров, Криско и 100 кила.

Най-популярното морско заведение по Южното Черноморие посрещна всички свои другари и фенове на положителния саунд. В Лозенец акостираха поп дивите Белослава и Маги Джанаварова, Орлин Павлов, Ева Веселинова от „ Господари на ефира “, Борислав Комсийски от ВИП Брадър, тв водещ Богомил Грозев, репортерката на „ Папараци “ и Miss Top Of The World Елизабет Методиева, тв водеща и модел Велина Узунова, младия дизайнер Фатих Осман, певицата Боряна Баташова и доста други.

 Снимка на Hacienda Beach.

 Снимка на Hacienda Beach.

В понеделник на Hacienda Beach ще се организира обичайното караоке с Игор и Иван, вторниците ще са непокътнати за черната музика. В сряда ще започва един нов лейбъл от празненства под името No Orders. Те са въодушевени от фестивала Burning man и ще предложат на публиката едно вълнуващо прекарване. Всички посетители на Hacienda Beach ще се потапят в непознато и мистично преживяване, включващо атрактивна сцена, фон и провокиращи въображението актьори. Резидент на No Orders е DJ Diaas, а специфичен посетител на 15-ти август, ще е един от най-провокативните и разпознаваеми актьори на Burning Man – Concret. Всеки четвъртък в Hacienda Beach ще се изявява Венци Венц се неговото авторско празненство. Петък и събота ще е времето за комерсиалните диджей празненства, а в неделя на сцената ще се изявяват млади и одобрени музиканти, измежду които Jeremy?, Станислав Сланев-Стенли и други създатели.

 Снимка на Hacienda Beach.

От 20 до 30 юли на Hacienda Beach за първи път ще се организира и лятна арт академия за деца под управлението на Калина Попова. Малките гении от школата по изобразяване ще творят по три часа дневно на дребния плаж в Лозенец. В края на академията всички малчугани ще подредят в обща галерия творбите, които са основали на брега на морето.

Скулптурният парк в Лозенец също ще се усили с още една творба, наречена Крилата, чийто създател е художника Стефан Божков, арт шеф на Hacienda Beach. Негово дело са и инсталациите Очилата, Гребенът и Слонът, които красят най-актуалния клуб по родното Черноморие.

 Снимка на Hacienda Beach.

От тази година, посетителите на Hacienda Beach ще могат да резервират местата си авансово и посредством връзка с чат-робот, който ще осведоми гостите и за ежедневната стратегия на клуба.

ВИП гостите и посетителите на Hacienda бяха посрещнати от красивите девойки на шампанското Cloudem, което е с плодов усет и съчетава неповторимата технология за водни облаци. Шампанското към този момент е шлагер, а формалното му рекламно лице Велина Узунова ще споделя искрящите моменти това лято.

През Rebel лято 2018 и марката Jeep® се потапя в лайфстайла на Hacienda Beach, Лозенец, с цел да показа с почитатели и почитатели своите полезности: независимост, премеждие, достоверност и пристрастеност. Jeep Compass е звездата на марката през 2018, с ненадминати благоприятни условия в компактния SUV сегмент в осъществяване Trailhawk и оптимален брой от 5 звезди на Euro NCAP.

 Снимка на Hacienda Beach.

В Hacienda Beach ви чакат неповторими празненства, които ще отбележат по несравним метод Лято 2018.
Присъединете се към събитията във Facebook и Инстаграм за още детайлности:

https://www.facebook.com/haciendabeach?fref=ts
Instagram: haciendabeachlozenets
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР