Новият сезон на „Гласът на България“ започва утре вечер и

...
Новият сезон на „Гласът на България“ започва утре вечер и
Коментари Харесай

Йоана Сашова след „Гласът на България“

Новият сезон на „ Гласът на България “ стартира на следващия ден вечер и по този мотив в студиото на „ Тази събота и неделя “ посетител беше певицата Йоана Сашова – едно от най-любимите лица от предишните сезони на предаването.



Тя показа, че животът ѝ след присъединяване в предаването се развива доста хубаво. Пред нея има ново огромно предизвикателство – към този момент е студент, само че единственото, което разкри за специалността си е, че не е обвързвана с музика.

„ Много се веселя, че мога да предизвикам себе си и да опитам нещо ново “, изясни тя. „ Нещо доста друго е. Щастлива съм, че мога да изпитам това неспокойствие от предизвикването. “



Една от най-големите наслади в живота ѝ е, когато осъзнава, че може да е образец за нечие дете.

„ Случиха ми се няколко забавни неща. Бях на кафе с майка ми и една жена ме позна “, описа тя. „ Дойде при мен и ми сподели „ Йоана, доста те одобрявам и се веселя да се срещнем. Искам моето дете да е като теб. “ Какво благополучие е да знаеш, че си нечие ентусиазъм. “



На участниците в новия сезон тя пожела да помнят, че най-важното е да пазят страстите, и уроците, на които ще ги научи огромната сцена.

„ С другите участници не бяхме съперници, бяхме другари и доста ги обичам “, сподели още тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР