Новият сезон на Фермата“ събра различни по характер участници, а

...
Новият сезон на Фермата“ събра различни по характер участници, а
Коментари Харесай

Първи голям скандал заради храна във „Фермата“


Новият сезон на „ Фермата “ събра разнообразни по темперамент участници, а към този момент са налице и първите конфликти сред тях. Освен че имат противоположни визии за метода, по който би трябвало да се провежда и прави работата в стопанството, тематиката за храната към този момент също съумя да нажежи ситуацията.

Софиянката Христина, която показа във визитката си, че желае да раздава обич, много по-често показва в шоуто избухливия си натюрел и за следващ път се оказа в центъра на огромен скандал. А повода за него се оказа бобът, който тя сготви за съфермерите си.

 hristina-gotvi

След като ромът Цецо самодейно реши да постави в допълнение вода в гозбата й и с това да го разводни още повече, Христина побесня. „ Обожавам да сготвям и най-мразя някой да способства с нещо най-после. Усещам по какъв начин не стават добре нещата “, съобщи тя, след което побърза да се оплаче на емигранта Симеон по какъв начин са развалили боба й, който бил „ брутално добър “. Гневът й продължи и със закани, че „ в случай че някой ми го направи отново, ще му нахлупя менчето на главата и повече няма да сготвям. “

Решението на Цецо да поразводни гъстата гозба, той изясни с желанието си да има повече порции за съфермерите му. Циганинът обаче се ядоса на коментара на Христина, че е направил „ затворнически фасул “, което, за благополучие, не докара до по-сериозен устен конфликт сред тях.

Малко преди разправията си с Цветан, Христина се впусна в такава с друга устата участника в шоуто – Радилена. Причината беше, че в стопанството към този момент няма оцет, а русокоската от село Кула реши, че софиянката упреква точно нея за неналичието му. Двете стигнаха до диалог на висок звук, който накара Христина още веднъж да изригне с думите: „ Дърпате дявола за опашката и ще избухна най-после. Ще ударя някого с бутилката в главата и ще завърши всичко. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР