Новият сезон на „Ергенът май ще е с нов водещ.

...
Новият сезон на „Ергенът май ще е с нов водещ.
Коментари Харесай

Ваня Джаферович ще води Ергенът 2?

Новият сезон на „ Ергенът " май ще е с нов водещ. За това се заприказва преди няколко дни, когато някогашният футболист Ваня Джаферович разгласи, че влиза в риалитито на bTV. Всеизвестно е, че той няма по какъв начин да бъде идващият ерген ", защото от дълго време е женен за половинката си Евгения, с която имат две деца. Ето за какво незабавно бе спрегнат за правоприемник на водещия на шоуто - Наум Шопов-внук.

„ Искам да ви оповестя, че влизам в нов формат, едно ново предизвикателство за мен. Предаването се споделя „ Ергенът ", сезон втори. Сигурен съм, че ще ce показва по най-хубавия вероятен метод. Стискайте ми палци! ", написа Ваня Джаферович в обществените мрежи, като разгласява и фотография в стила на сантименталното риалити, край умерено море и цъфнали шубраци.

Към този пост има и постскриптум: „ Жени към момента не знае, само че сигурен съм, че няма да има нищо срещу ". Феновете на звездното семейство Джаферович незабавно се тормозиха от бракоразвод. След това обаче някои размислиха по тематиката и решиха, че най-вероятно Ваня има поради мястото на водещ, а не на основен воин в „ Ергенът”, написа " Уикенд "

Нищо чудно хърватинът да измести от тази позиция Наум Шопов внук, който беше лице на първия сезон на шоуто у нас. Въпреки че той по принцип се радва на доста фенове, не получи кой знае какво утвърждение от страна на аудиторията на формата. От началото до края на сезона, наред с участничките, феновете всеобщо подлагаха на критика и водещия.

Ето за какво надали някой би се изненадал, в случай че малкия екран е решила да му търси правоприемник. Дали обаче новият водещ ще бъде точно Ваня Джаферович? На цялостно допустимо е да са го търсили не за главно лице на риалитито, а за интернет графа, сходна на тази, която хърватинът правеше в последния досега „ Сървайвър ".

Миналата пролет Ваня работеше в риалитито паралелно с главното му лице Владо Карамазов. Актьорът водеше телевизионните епизоди, а някогашният футболист самичък снимаше, приготвяше и водеше епизодите за разпространяване през интернет.

Тогава той показа пред „ Уикенд ", че не му е било елементарно с техниката, само че последователно е задобрял и към този момент се оправя с всичко без проблем. Няма да е изненадващо, в случай че малкия екран е решила да му разпореди сходна графа и за сантименталното риалити. Това значи, че Ваня ще би трябвало да снима живота на девойките в „ Ергенът " зад кадър, да прави с тях паралелни изявленията и да показва всичко това като допълнение към телевизионния формат. Това от дълго време ce прави и в други два основни формата на bTV - „ България търси гений " и „ Гласът на България ". Възможен обаче и трети вид Ваня Джаферович просто да се е пошегувал и в действителност да няма нищо общо с „ Ергенът ".

Напоследък сходни смешки са доста известни измежду мъжете, които по един или различен мотив се появяват на дребния екран. Те всеобщо се снимат с рози, намеквайки, че са подготвени да влязат във втория сезон на риалитито. Обикновено това се прави от необвързаните, само че е разумно да се трансферира и към женените, изключително откакто до ден сегашен се приказва, че първият „ ерген " Виктор Стоянов, в действителност е бил фамилен. От bTV към момента няма публична информация нито за новия основен воин в риалитито, нито за участничките в идния втори сезон.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР