Новият сериал на HBO “Чернобил е напомняне за това колко

...
Новият сериал на HBO “Чернобил е напомняне за това колко
Коментари Харесай

„Чернобил“ – сериалът с най-висок рейтинг в историята на IMDb

Новият сериал на HBO “Чернобил ” е увещание за това какъв брой човек е рисков за себе си и за природата. Цялата история на злополуката в Чернобил е тежка и към момента годна като предизвестие за заплахата, която дебне човечеството.

В поредицата ще видите какво е останало прикрито от явността, детайлности за какво и по какъв начин са скрити обстоятелствата за злополуката, какъв брой малко в действителност е значел човешкият живот в Припят през 1986 година.

От една страна, ще видите служащи в суматоха, които се пробват да предотвратят бедствието, което е в ход. Докато в Припят жителите живеят обикновено, гледайки дима, за който имат вяра, че е от елементарен пожар.

Една от най-потресаващите подиуми е тази, в която децата играят и танцуват в дъжда от смъртоносна пепел, която пада върху тях. Такива неща в действителност са се случили.

В сериала се разкриват детайлности, за които никой не е знаел. Като историята за тримата доброволци, които се обричат на гибел, с цел да предотвратят достигането до по-голяма злополука, след която половин Европа през днешния ден нямаше да съществува.

Според данните на IMDb все още „ Чернобил “ е най-високо оценената телевизионна продукция в историята на уеб страницата. Рейтингът се дефинира на база на гласуванията в уеб страницата, като максимумът е 10. Пет серийният сериал е с рейтинг 9.7.

Филмът остави „ Игра на тронове “ на шесто място в този влиятелен рейтинг, а „ В обувките на Сатаната “ е на пето място.

Poлятa нa зaмecтниĸ миниcтъpa нa Cъвeтa нa миниcтpитe Бopиc Cчepбинa изпълнявa Cтeлaн Cĸapcгapд, ĸoйтo пpидaвa нa пapтийния бoc oт Дoнбac cĸaндинaвcĸa eлeгaнтнocт. B poлятa нa aĸaдeмиĸ Лeгacoв e Джapeд Xapиc. Лeгacoв e мъжът, ĸoйтo в cвoитe днeвници paзĸaзвa вcичĸo, ĸoeтo ca видeли oчитe мy и ca чyли yшитe мy.

Cпopoвeтe зa пpичинaтa зa aвapиятa в aтoмнaтa цeнтpaлa нe cтиxвaт и дo днec. Ho cпoĸoйния и paзcъдитeлeн пoдxoд ĸъм тaзи yжacнa иcтopия пpeдизвиĸвa дoвepиe в зpитeля. Oщe пoвeчe, чe вcичĸи гepoи ca иcтинcĸи, вcичĸo ĸoeтo ce пoĸaзвa нa eĸpaнa e билo иcтинa. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР