Новият селекционер на националния отбор по футбол Красимир Балъков обяви

...
Новият селекционер на националния отбор по футбол Красимир Балъков обяви
Коментари Харесай

Балъков повика трима играчи на "Етър" за дебюта си в националния отбор

Новият селекционер на националния тим по футбол Красимир Балъков разгласи избраниците си за европейските квалификации с Чехия и Косово през юни. Специалистът, който беше показан преди два дни, повика трима играчи на сегашния си тим " Етър ".

Сред избраниците на Балъков попаднаха 37-годишният вратар Христо Иванов, бранителят Крум Стоянов и капитанът на " Етър " Георги Сърмов. Единствено последният има опит в националния тим, като в интервала 2008-2013 записа 12 срещи.

В състава се завръща бразилецът Марселиньо, който не беше викан от предходния селекционер Петър Хубчев. Ветеранът Георги Илиев (37 г.), също се завръща в националния тим след 5-годишно неявяване. За последно той беше викан от Любослав Пенев.

Нападателят на " Левски " Станислав Иванов, който играе постоянно в последния месец и вкара два гола, получава повиквателна. Едно от най-изненадващите имена е Исмаил Иса от " Дунав ".

Балъков вика общо 27 футболисти, които се събират на лагер на 29 май в базата в Бояна. Част от тях ще отпаднат преди срещите от европейските квалификации. Дебютът на новия селекционер ще бъде на 7 юни в Прага, когато е гостуването на Чехия. Три дни по-късно България приема Косово.

Дотук отборът заема второ място в група А, като има две точки от два мача и голова разлика 2:2.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР