Новият селекционер на България Георги Дерменджиев заяви, че е приел

...
Новият селекционер на България Георги Дерменджиев заяви, че е приел
Коментари Харесай

Дерменджиев: Приех предложението, без да се замисля

Новият селекционер на България Георги Дерменджиев съобщи, че е приел предлагането да оглави отбора, без да се замисли.

“Националният тим е чест за всеки треньор, да съставлява страната и за мен е чест, че бях поканен. Не съм го обмислял въобще ”, сподели Дерменджиев в изявление за Българска национална телевизия.

“Още е доста рано да приказваме за поддръжка, тя идва от резултатите и ще се постараем всички да променим това статукво. Ние доста добре знаем какво потомство имаме, не би трябвало да се нахвърляме толкоз грубо върху момчетата. Първото нещо е да беседвам самостоятелно с играчите. Нека да вървим крачка по крачка, с цел да може да бъде вярна работата. Във футбола е потвърдено, че доста неща може да се случат, вярата умира последна и ще създадем всичко допустимо, с цел да се класираме на Евро 2020. Трябва да оставим всичко зад тила си и да гледаме напред. Няма място за опити. Момчетата би трябвало да бъдат задоволително стимулирани и виновни, с цел да играят за националния тим. На всеки треньор работата е краткотрайна, това не ме тормози и желая да свършим добра работа и оттова нататък да преценят ”, съобщи селекционерът.

Относно контролата с Хаити Дерменджиев сподели, че футболът се развива доста бързо и би трябвало да играем отговорно против който и да е.

“Лидери има в тима, нужно е ситуацията да се успокои и тези момчета да повярват в себе си. Ще се разчита на играчите, които ги имаме и тези момчета би трябвало да знаят какво е националния тим. Първо би трябвало да се срещна с ситуацията. Екипът ми е подготвен и ще бъде разгласен на конференция, скоро ще го научите. Важното е да бъдем реалисти и крачка по крачка да достигнем това равнище, на което сме били. Да бъдем положителни и да гледаме напред. Нека да си почитаме националния тим и да покажем че сме същински българи, а освен да хулим ”, прикани Дерменджиев. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР