Новият секс символ на българското кино – Даниел Върбанов от

...
Новият секс символ на българското кино – Даниел Върбанов от
Коментари Харесай

Гаджето на Баян е Макрена от „Войната на буквите”

Новият секс знак на българското кино – Даниел Върбанов от сериала на Българска национална телевизия „ Войната на буквите ”, разруши доста дамски сърца предходната седмица, като показа пред „ Уикенд ”, че има сериозна другарка. Сега към този момент е ясно и кое е момичето до него. Това е колежката му Александра Лашкова, която влиза в ролята на Макрена – млечната сестра на героя му Баян. Двамата учат дружно в НАТФИЗ.
Даниел Върбанов и приятелката му се срещат в общия си клас в НАТФИЗ. И двамата са възпитаници на проф. Атанас Атанасов, в четвърти курс на Академията. Говори се, че връзката им е от 2021-а, което значи, че евентуално не става въпрос за обич от пръв взор, а им е трябвало известно време, с цел да се опознаят. Двамата дойдоха дружно на премиерата на сериала, която се организира в столично кино точно на Йордановден – 6 януари. Това обаче в оня миг не впечатли съвсем никого, защото младите артисти към момента бяха изцяло незнайни за необятната аудитория. Още след първия епизод на „ Войната на буквите ”, излъчен по БНТ1 на 15 януари обаче, хората всеобщо започнаха да разпитват за момчето, което играе Баян. Много дами се заинтересуваха дали артистът е свободен и, в случай че има другарка, дали връзката му е сериозна.

Даниел беше прям пред „ Уикенд ”, признавайки, че е съществено привързан, като обаче отхвърли да разкрие името на своята обичана. Той се пошегува, че ще даде премия на първия, който я разкрие. Някои заподозряха, че момичето е колежка на Върбанов от класа му в НАТФИЗ – Мина Каукова, която играеше в сериала на Би Ти Ви „ Мен не ме мислете ”. Оказа се, че Даниел е непосредствен с нея, само че двамата не са дружно. Любимата му е друга негова колежка, а точно Александра. В сериала героите им също са близки – Макрена е щерка на дойката на Баян. Химията сред двамата проличава на екрана и не е изключено това е натежало, когато са ги избирали за функциите.

Лашкова е от Мездра, само че се мести в София поради театралната академия. Двамата с Върбанов не крият връзката си, само че и не я обявяват ненужно . Прави усещане, че на всички фотоси от премиерата на сериала театралничат един до различен, което потвърждава, че държат на връзките си, въпреки и да не парадират с тях. Двойката е пуснала единствено две свои общи фотоси в обществените мрежи, до които има свободен достъп. Те са от общо пътешестване зад граница. На единия кадър Даниел целува Александра, а на другия двамата театралничат по много артистичен метод, който подхожда на специалността им.

И до момента в който някои не престават да ровят за информация за младите артисти във „ Войната на буквите ”, сериалът набира все по-голяма известност макар рецензиите към историческата му меродавност. Страницата му във Facebook е събрала 14 000 почитатели за четирите излъчени досега епизода, а изявленията са последвани от десетки мнения на фенове – нещо, което скоро не се беше случвало с продукция на Българска национална телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР