Новият съвместен проект ще позволи на по-младата аудитория да бъде

...
Новият съвместен проект ще позволи на по-младата аудитория да бъде
Коментари Харесай

Олимпийският огън ще гори по-ярко благодарение на Discovery Communications и Олимпийския канал

Новият взаимен план ще разреши на по-младата публика да бъде обвързвана с олимпийското придвижване 365 дни в годината.

Партньорството включва нови цифрови планове, основаване на наличие и тематични излъчвания на Олимпийския канал в ефира на Евроспорт.

Discovery Communications и Олимпийският канал през днешния ден оповестиха началото на партньорство, което има за цел да приобщи нова, по-млада и по-широка европейска публика към полезностите на олимпийското придвижване. Това ще стане, с помощта на представянето на невероятни и вдъхновяващи истории за човешката упоритост, всеотдайност и достижения, които ще доближават целогодишно до повече хора и през повече устройства.

Споразумението включва 50 пазара в Европа и има за цел да добави идните излъчвания на Олимпийските игри по Евроспорт, като добави повече вълнуващо наличие, което целогодишно да поддържа интереса на по-широка публика към олимпийското придвижване.

От 2 август феновете ще имат опция да следят: излъчвания на Олимпийския канал в ефира на Евроспорт и по EurosportPlayer; наличие на Евроспорт в Олимпийския канал; цифров портал на Олимпийския канал на уеб страницата eurosport.com, както и в допълнение цифрово наличие в платформите на Евроспорт във Фейсбук и Twitter.

Наред с това, Евроспорт способства с несравнимите си качества в региона на отразяването на спортни събития и експертиза в основаването на ново, извънредно и автентично наличие за спортните почитатели във всички платформи, както и с достъпа до локализирано наличие, истински поредици, вести и други завладяващи излъчвания. От своя страна, Олимпийският канал ще промотира платформите на Евроспорт с техните директни предавания на разнообразни спортни събития и особено на Олимпийските игри.

Предаванията на Олимпийския канал ще стартират на 2 август по Евроспорт и ще включват:

Специални 60-минутни епизоди:
Поредицата „ Зала на славата ": ще бъдат припомнени велики истории от едни от най-паметните Олимпиади - от Рио 2016 до Лилехамер 1994.
Кратко видео наличие за всички платформи:
„ Олимпийски истории ": Поглед към някои от най-паметните моменти на Олимпийски игри, разказани благодарение на извънредни архивни фрагменти и изявленията. „ Напук на прогнозите " с поддръжката на Bridgestone: Вдъхновяващи истории за спортисти, преодолели тежки персонални и професионални драми, преди да реализират най-големите си триумфи. „ Олимпийските игри: Архивите ": Най-известните олимпийски върхове са показани посредством възстановки, анимации и други цифрови способи.
Тематична седмица:
Всяка година Евроспорт ще показва по една тематична седмица, формирана от излъчвания с олимпийско наличие.
Партньорството ще утвърди позициите на Евроспорт като Дом на Олимпийските игри в Европа, осигурявайки на почитателите директни излъчвания от най-високо качество, тъй че те да не пропущат нито секунда от представянето на спортистите на Игрите, без значение дали следят през тв приемник, мобилен стрийминг, таблет или посредством платформата EurosportPlayer. Сътрудничеството добавя световната цифрова платформа на Олимпийския канал, която беше основана от Международния олимпийски комитет (МОК) след церемонията по закриването на Игрите в Рио през 2016 година за да развива локализирани версии, предлагащи по-персонализирано олимпийско наличие за почитателите по света.

„ Това дълготрайно партньорство с Олимпийския канал подвига високо летвата във връзка с даването на допустимо най-интересните и вдъхновяващи олимпийски истории за по-широка публика и по по-достъпен метод. ", показа Жан-Бриак Перет, изпълнителен шеф на Discovery Networks International. „ За Евроспорт Олимпийските игри постоянно са означавали доста повече от двуседмично спортно събитие. Установяването на партньорство с Олимпийския канал ще затвърди в допълнение предаваните от нас стратегии, които целогодишно ще поддържат жив духа на Олимпийските игри. "

Марк Паркман, общоприет управител на Олимпийския канал на МОК, съобщи: „ Развълнувани сме от опцията да си партнираме с Евроспорт, с цел да предложим на аудиторията по-близък взор върху Олимпийските игри, с помощта на по-персонализираното взаимно наличие. Приближавайки първата ни годишнина, това партньорство е доста значима стъпка към разрастването и разширението на световната платформа с локализирани версии, които да оказват помощ на почитателите да открият, почувстват и споделят духа на Олимпийските игри ".

Питър Хътън, изпълнителен шеф на Евроспорт, сподели: „ МОК е извънредно благонадежден сътрудник в подготовката ни за Игрите в Пьончан през 2018 година, на които за пръв път ще бъдем Дом на Олимпийските игри. Радваме се, че това партньорство ще укрепи връзката ни и духът на Олимпийските игри ще доближава до още повече хора. Вярваме, че при разказването на олимпийските истории е значимо постоянно да предлагаме нещо друго. Точно по тази причина не просто излъчваме фрагменти от олимпийския списък, а се стремим да предлагаме на почитателите нещо ново - като „ Състезанието на легендите ", в което за пръв път поставихме един до друг Юсеин Болт, Карл Люис и Джеси Оуенс ".

Партньорството ще бъде в действие до 2024 година, което съответствува с мандата на Discovery Communications като Дом на Олимпийските игри и притежател на извънредни права за излъчването на игрите на територията на Европа, включително и България.

***

Като Дом на Олимпийските игри в Европа, Discovery ще излъчи игрите на повече хора, на повече екрани отвсякога. За първи път в цяла Европа всеки миг от Олимпийските игри ще бъде споделен в EurosportPlayer, ще включва гледни точки от от всеки ъгъл и ще има за цел да свърже всички почитатели посредством тематични излъчвания и вдъхновяващи истории в обществените платформи.

Поредицата от олимпийски излъчвания ще съпътства ненадминатата лятна стратегия на Евроспорт от живи излъчвания на шампионати с олимпийски спортове, наред с „ Тур дьо Франс ", „ Уимбълдън ", „ US Оупън ", Световното състезание по лека алтетика и Световно състезание по водни спортове - и най-задълбоченото живо лъчение на зимния сезон в навечерието на Зимните олимпийски игри в Пьончан 2018.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР