Новият съпруг на Борислава Йовчева определя брака си с нея,

...
Новият съпруг на Борислава Йовчева определя брака си с нея,
Коментари Харесай

Новият съпруг на Борислава Йовчева: Детето ѝ не е мое. Бракът ни е грешка /видео/

Новият брачен партньор на Борислава Йовчева дефинира брака си с нея, като резултат от неточност, не прецизира какво тъкмо е естеството на грешката: от персонален, стопански или политически темперамент.
Борислава Йовчева, обитателката на “Къщата в Барселона”, се е сдобила с нов брачен партньор. Това е Йордан Христов – фабрикант и хотелиер, доближен с и в предишното сътрудник по тенис на Бойко Борисов. В диалог с кореспонденти той описа любопитни неща, които стават част от

Припомняме, че през вчерашния ден министър председателят

Христов отхвърли да отговори дали бракът му с Борислава Йовчева е мним, дали е подписан под насила и дали е подписан, с цел да послужи като оправдание на Бойко Борисов по следствието за пране на пари в Испания, откакто министър председателят по свои канали е научил за идната обява и е очаквал обществения скандал.

Бизнесменът отхвърли и да отговори къде се намира брачната половинка му.

“За брак, за такива работи и коя съм ***нал, апелирам ти се не ме питай. Това са персонални неща.” – сподели той.
Христов сподели също, че не поддържа връзка с Бойко Борисов от 20 години, а познанството му с него му е докарало единствено кахъри.

“Това, че на времето съм играл тенис с него единствено ми вреди… Ти искаш непременно да ти кажа, абе Бойко Борисов, той ми е пръв другар и аз съм такова… ми всеки прави неточности да речем! Ти не правиш ли неточности? Някоя младоженка не си ли ***нал? И по-късно да ти иде… да не те е хванал гняв?… От Бойко Борисов, от него единствено кахъри съм имал, знаеш ли какъв брой ме интересува?
Важен подробност, упоменат от Христов е, че детето на брачната половинка му Борислава Йовчева не е от него. Но не показа от кого е.

“Не е мое детето то е преди мене. Това са персонални работи, само че за бизнес мога да приказвам.”

Христов загатна, че следствието в Испания към къщата и бизнеса на Йовчева било прекъснато. Счита, че бракът му с някогашната манекенка бил неточност. На въпрос за връзки с Бойко Борисов сподели, че от познанството си с Борисов имал единствено кахъри, а детето на Йовчева не било негово. В същото време Христов отхвърли да е вложил пари в стилния бизнес на Йовчева в Барселона. Така въпросът кой точно стои зад офшорката, наляла милиони в първокласния бутик на Ermanno Scervino, ръководен от Йовчева, остава провесен.

Както стана известно, уверение за брака сред Христов и Йовчева подписан на 16 февруари 2020, няколко дни преди обявата на “Ел Периодико” Йордан Христов попадна във фокуса на медийното внимание тъй като съставлява офшорката Palms Enterprises. Тя е вложила 2,3 милиона евро в първокласен бутик в Барселона, ръководен от Йовчева. Този факт стана прочут от следствието на испанската медия “Ел Периодико”, което бе оповестено в края на м.февруари 2020. Материалът се базира на полицейска разработка в Каталуния, формирана по сигнал на Групово дело “Боец” от 2019 година

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР