Новият роман на Е. Л. Джеймс, авторката на бестселър трилогията

...
Новият роман на Е. Л. Джеймс, авторката на бестселър трилогията
Коментари Харесай

Четиво за плажа: Господинът - новият роман на авторката на 50 нюанса сиво

Новият разказ на Е. Л. Джеймс, авторката на бестселър трилогията „ Петдесет нюанса “ прави премиера на българския пазар.  Красив и богат благородник, който в никакъв случай не е работил и рядко спи самичък - това е той Максим Тревелян, основният воин в " Господинът ", към който Е. Л. Джеймс заплита сюжетната, в която има и буйна любовна история и рискове.  Животът на безгрижния бонвиван Максим  се трансформира, когато той ненадейно наследява фамилната купа, благосъстояние и имения - както и всички отговорности, които вървят с тях.

Максим не е квалифициран за тази роля. Най-голямото предизвикателство за него обаче се оказва да се пребори с тайнствена млада жена, неотдавна пристигнала в Англия, която има само рисково и проблематично минало. Сдържана, красива, със незабравим музикален гений, тя е голямо прелъщение и разсънва непознавана до момента пристрастеност у Максим. Коя е Алесия Демачи? Може ли Максим да я отбрани от злите сили, които я заплашват? Какво ще направи тя, когато научи, че и той крие секрети?
От сърцето на Лондон през красивия недодялан Корнуол и суровата, стряскаща хубост на Балканите „ Господинът “ търси отговорите на тези въпроси и оставя читателя без мирис до последната страница.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР