Новият риалити-формат на Нова тв се снима на няколко места

...
Новият риалити-формат на Нова тв се снима на няколко места
Коментари Харесай

Риалитито на Нова тв имало всички разрешения за снимките по морето

Новият риалити-формат на Нова тв се снима на няколко места по крайбрежието на Черно море с разрешението и единодушието на всички способени институции, това е посочено в формалната позиция на медията.

Изявлението идва в отговор на обвиняванията на природозащитници, които в петък сигнализираха за прокарването на противозаконен път в предпазена околност и за ограничавания достъп на гости до плажа „ Листи “. Той се намира в Природния парк „ Странджа “.

„ Екипът на " Олд Скул " ООД – един от водещите продуценти на телевизионни излъчвания, стартира работата по приключенското съревнование на терен с разрешението и единодушието на всички способени институции. Изпълнителният продуцент и членовете на екипа му ще опазват и употребяват обектите съгласно българското законодателство “, се показва още в позицията на малкия екран.

В петък обединението от неправителствени организации и цивилен групи " За да остане природа в България " популяризира сигнал до медиите и заяви, че на плажа " Листи ", до който няма улеснен достъп за коли, е прокаран противозаконен път в гората, плажът е блокиран за гости от екипа на телевизионната продукция.

Организацията се базира на фотоси и клипове на „ жител с телефон “. Техен създател е Гери Николова, която ги разгласява в страницата си във Facebook, както и в групата „ Да запазим Корал “. Записите й демонстрират всеобща сеч и премахване на дървета директно зад плажа, и пресни следи от булдозер.

Днес тя още веднъж алармира за изораната Странджа, за придвижването на джипове и други коли в предпазената зона. „ Но пък защитата нападателно упорства, че това е частна благосъстоятелност, ние сме извършители... И вкл.ме заплаши да ме удари и да ми счупи телефона, в случай че не спра да фотографирам “, написа Гери Николова в профила си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР