Новият ресторант БДС на шеф Виктор Ангелов отваря вратите си

...
Новият ресторант БДС на шеф Виктор Ангелов отваря вратите си
Коментари Харесай

Шеф Виктор Ангелов отваря нов ресторант в София

Новият ресторант БДС на началник Виктор Ангелов отваря вратите си за жителите и гостите на столицата в края на тази седмица на ул. Раковски 96. Български Деликатеси на Скара е един дълго подготвян план с неоспорим фокус върху храната и добре познатите ни кюфтета и кебапчета на скара.

Краткото меню в магазина за скара ще бъде приготвено единствено от пресни артикули с къс период на валидност, заради неналичието на консервиращи ги или други подобряващи съставки.

„ Всички в България знаем какво е кебапчето и кое е най-хубавото кебапче. Но в последните години, сякаш имиджа му пострада от неналичието на стандарт, който съществуваше преди и гарантираше едно високo равнище на подготвяне и поднасяне. В изобилието на не български фаст фууд (пици, дюнери, бургери), кебапчето остана някакси настрани и това предизвика в мен чуство на кулинарен национализъм. В новия ми ресторант БДС, ще върнем доверието към българското кебапче! “ амбициозно декларира началник Ангелов.

Виктор Ангелов цели да предлага единствено свежа и приготвена на момента храна, като нито един от приготвяните артикули в ресторанта няма да съдържа никакви изкуствени съставки. БДС Магазин за скара, ще заложи на плътно меню от ястия в разделите супи, салати, обичайната и съвременна (бургери) скара и запечени сандвичи, както и няколко типа питиета, като несъмнено заслужава да се означи особено основаната за марката БДС Лимонада.

Ястията извънредно създадени за плана и отличаващи се за меню борда с „ БДС “ са кюфтета, кебапчета, лютеница и самун на пещ.

Шеф Ангелов и екипът му са посветили над 3 години в подготовката на новата идея, като най-дълго е траял процеса по създаването на рецептите за скара, които да имат упования великолепен усет, без да съдържат каквито и да било изкуствени съставки, които да оказват помощ постигането му.

Повече за заведенията за хранене на началник Ангелов

Започнал кариерата си на готвач при започване на 90те, само че главно придобил присъщите за него висок стандарт на готвене и дисциплинираност в разнообразни заведения за хранене от веригата Шератон тук в България, само че и в чужбина, Виктор Ангелов отваря първия си ресторант Шефс в близкото до София село Пасарел през 2006г.

Следва отварянето на сполучливите заведения за хранене Шефс в столичния квартал Лозенец (2014г ) и Шефс Лайф в хотел Сенс (2016г), като линията предлага висока кулинария, поднесена по един прелестен и лек метод.

С отварянето на третия си ресторант, броя чиновници, работещи с началник Ангелов, ще надвиши 100 индивида, над 30 от тях високо профилирани шеф-готвачи, подготвени в „ школата на началник Ангелов “.

Още фотоси може да видите ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР