Новият ръководител на Ферари Фредерик Васьор изказа своето мнение, че

...
Новият ръководител на Ферари Фредерик Васьор изказа своето мнение, че
Коментари Харесай

Васьор предупреди: Тази седмица нещата ще са различни

Новият началник на Ферари Фредерик Васьор изрече своето мнение, че тазседмичната Гран При на Бахрейн ще бъде „ друга история “ по отношение на това, което наблюдавахме по време на предсезонните проби през предходната седмица.

По време на трите дни за тествания на „ Сахир “ тимът на Ред Бул сподели доста положително движение, а анализите демонстрират, че на второ място ще бъде екипът на Ферари, който ще има преднина по отношение на Мерцедес. Според Васьор обаче по време на спортния уикенд на „ Сахир “ нещата ще са много по-различни.
 Темпото на Ферари от Бахрейн откри пояснение Темпото на Ферари от Бахрейн откри пояснение
„ Това, което не би трябвало да забравяте е, че надпреварата ще е друга история по отношение на тестванията. Когато Шарл записа своето най-добре време в утринната сесия на третия ден температурата на асфалта бе 55 градуса. Състезанието и квалификацията ще започват в 18 часа, когато към този момент слънцето е залязло и пистата е почнала на изстива.

„ Ние подходихме към теста като към тест, а не като към първата подготовка за Гран При на Бахрейн. Мисля, че ние свършихме доста добра работа, тъй като изпробвахме доста разнообразни неща, фокусирахме се върху дългите серии от обиколки и постигнахме прогрес “, изясни Васьор.
 Фитипалди: Васьор може да е новият Тод Фитипалди: Васьор може да е новият Тод
За разлика от Ферари водачите на Ред Бул записаха своите най-хубави времена в хода на следобедните сесии на теста в Бахрейн, когата слънцето към този момент беше залязло. Именно това е и повода Леклер и съотборникът му Карлос Сайна да изостанат с над 0.7 секунди от темпото на „ Биковете “ в края на тестванията.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР