Новият ръководител на агенцията по миграцията на ООН казва, че

...
Новият ръководител на агенцията по миграцията на ООН казва, че
Коментари Харесай

Новият ръководител на миграцията на ООН казва, че частният сектор „отчаян“ приема мигранти въпреки негативния разказ

Новият началник на организацията по миграцията на Организация на обединените нации споделя, че частният бранш е „ обезверен “ техните страни да одобряват мигранти, с цел да почистят дефицита на работна ръка, изключително на Запад

От ДЖЕЙМИ КИЙТЪН Associated Press, 2 октомври 2023 година, 7:00 сутринта налози и да спрат да бъдат задължение за обществените финанси.

Но критиците упорстват, че сходни политики евентуално ще насърчат мигрантите да се стичат в Съединените щати и споделят, че те одобряват ръчна работа и работа със сини якички и оказват напън за понижаване на заплатите.

Папата настоя, че страните би трябвало да обезпечат законни и верни „ пътища “ за миграция, някогашен апел от институциите на Организация на обединените нации.

„ Разликата през днешния ден е, че 30 от най-големите стопански системи са изпитали доста забележителен дефицит на работна ръка — и ние го виждаме на всички места “, сподели тя, добавяйки, че селското стопанство, строителството, опазването на здравето и хотелиерството са измежду секторите наранени.

Поуп публично пое ръководството в неделя от Антонио Виторино от Португалия, някогашния й началник, който тя надживя в конфликт сред Съединени американски щати и Европейския съюз по-рано тази година. Базираната в Женева организация е имала единствено двама неамерикански генерални шефове от основаването си през 1951 година, а през днешния ден тя сплотява 175 страни членки и повече от 20 000 чиновници.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР