Новият проект на Area 120 (workshop на Google за експериментални

...
Новият проект на Area 120 (workshop на Google за експериментални
Коментари Харесай

Новo приложение на Google ще свързва потребителите с хора и дейности, на базата на споделени интереси

Новият план на Area 120 (workshop на Гугъл за пробни продукти), наименуван “Shoelace ”, е софтуерно приложение, което ще оказва помощ на потребителите елементарно да намират действия за извършване и хора, с които да се свързват, въз основата на споделени ползи.
Всеки, който употребява приложението, ще има опцията да браузва в базата с ръчно подбрани интензивности, като ще може и да прибавя свои такива на картата. Например, в случай че някой има куче и би желал да се свърже с други притежатели на такива, би могъл да сътвори интензивност, да кажем - „ разходка в парка с кучета “. По този метод ще може да се свърже с доста други хора, а в следствие да основат чат между тях за конкретизиране на детайлите и основаване на нови другарства.
Крайният резултат ненапълно ще съставлява композиция от платформата на Фейсбук за събития и приложението WhatsApp, само че показана по добре проведен и съвременен метод. Създателите настояват, че задачата на този план не е създаването на „ следващата обществена мрежа “, а по-скоро построяването на вдъхновяваща общественост, в която се предизвикват взаимовръзките в действителния живот.
Не може да се каже, че концепцията е напълно нова, въпреки че сигурно е новаторска и завладяваща. A ние нямаме самообладание да получим опцията да се докоснем до нея и да разгледаме от близко функционалността на приложението, както и да забележим накъде ще поеме този план в бъдеще.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР