Новият приятел на силиконката Джулиана Гани вече не се свени

...
Новият приятел на силиконката Джулиана Гани вече не се свени
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Мачото, откраднал сърцето на Джулиана Гани, разказа на всички защо са заедно, а силиконката...

Новият другар на силиконката Джулиана Гани към този момент не се свени да показва възприятията си. След като " Малката Джулка " го " сподели " едвам ден откакто разгласи, че се развежда, двамата очевидно няма от какво да се тормозят и той се е задействал.

Припомняме, че както БЛИЦ писа новата обич на Гани се споделя Илиян Найденов. Той е фитнес инструктор, който неотдавна е издал и книга. Още оня ден възлюбеният на силиконката сподели възприятията, като разгласява намерено на стената ѝ сърчица и целувки. Сега обаче той стигна по-далече и сподели тяхна фотография, на която интимно са се прегърнали. Като коментар към фотоса той пък е написал: " Тя беше ангел, жаден за безпорядък! Той беше демон, търсещ покой ". От поста му също излиза наяве, че двамата са в Монтана.

След това пък заваляха серия фотоси и видеа, на които двамата интимничат и очевидно се забавляват добре, до момента в който са на отмора към този момент в Правец.





И въпреки че мускулестият инструктор и тя изливат сърцата си в обществените мрежи, силиконката продължава да предизвика въображението на мъжете. След като пусна своя чисто гола фотография, след това тя се появи облечена в змийски принт и съобщи: " Нали по душа съм змия ".


А най-после се пусна и напълно без гащи, като единствено съобщи: Нямате потребност от претекст,за да изчезнете..Имате потребност от ДЕСТИНАЦИЯ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР