Новият президент на Фиорентина Роко Комисо за пореден път заяви

...
Новият президент на Фиорентина Роко Комисо за пореден път заяви
Коментари Харесай

Президентът на Фиорентина: Киеза остава поне още сезон

Новият президент на Фиорентина Роко Комисо за следващ път съобщи твърди желанието си да задържи огромната звезда на тима Федерико Киеза. Босът беше безапелационен, че националът на Италия остава на „ Артемио Франки” най-малко още 12 месеца.

Тази заран 69-годишния предприемач отлетя от Италия за Америка, където ще прекара 2 седмици. Преди това обаче той даде изявление за „ Скай Италия”, където още веднъж поде тематиката за 21-годишния Киеза, към който интерес демонстрира Ювентус.

„ Не съм разговарял с антуража на играча, само че гледах мача на младежкия народен отбор нощес и той вкара страховит гол. Освен в случай че няма нещо, за което не съм бил прочут, Киеза ще остане при нас най-малко още сезон”, разяснява Комисо.

„ Той израсна във Флоренция, неговите родители живеят тук и те всички обичат Фиорентина.”

„ Завръщане на Борха Валеро от Интер? Още не знам нищо. Треньорът Винченцо Монтела и спортният шеф Даниеле Праде се грижат за построяването на тима. Ще приказвам с тях и ще наваксам с информацията.”

„ Моето мото постоянно е било „ бързо, бързо, бързо”. Опитвам да направя всичко допустимо най-бързо, с цел да се подсилим с точните играчи на позициите, където имаме нужда”, добави Комисо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР