Новият президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов сподели първите

...
Новият президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов сподели първите
Коментари Харесай

Касабов: На следващия Конгрес няма да се кандидатирам за президент на БФС

Новият президент на Българския футболен съюз Михаил Касабов показа първите си думи след оповестяването му за правоприемник на поста на Борислав Михайлов. Касабов разкри, че първата му работа ще бъде да свика Заседание на Изпълкома, на което да бъде избрана дата за Конгрес. На него Касабов показа, че няма да се кандидатира за президент.
" Днес е един противен ден за мен. Искам да благодаря на Борислав Михайлов за направеното през последните години. Сега следва да изберем дата за нов Конгрес и да намерим нов старши треньор. Аз ще свикам Заседание на Изпълкома, на което да определим дата за Конгреса. Тогава господин Лечков ще направи изказване за новия селекционер. На идващия Конгрес аз няма да се кандидатирам за президент. Веднага след моето регистриране аз ще имам право за привикване на Изпълком. Знаете, че има периоди. По най-бързия метод ще бъде призован Конгрес ".
" Кофликт с страна очевидно има, само че той ще бъде преодолян. Веднага ще желая среща с министъра на спорта, с цел да разберем по какъв начин ще се оправим с тази обстановка Нека изчакаме УЕФА и не приказваме за расисткия скандал. Нека гледаме напред ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР